0 oy
565 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (250 puan) tarafından
Hamilelikte kan ve d vitamini multivitamin kullanıyordum hiç bir doktor devam et demedi bende 1 aydır kullanmıyorum hata mı yapıyorum acaba sütüm de öyle çok değil bebeğime yetecek kadar 

7 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından
Bende merak ettim ya 
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından
İlk ay kullandım sonra bıraktım 
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Kan ilacı için doğumdan sonra 2 ay daha kullanın diyorlar ama sütü arttıran bişey değil sadece demir depolarını doldurmak için. D vitamini de eksiklik varsa kullanılır ama yorgun hissediyorum diyorsan kullanabilirsin zaten güneşi gördüğümüz yok şu dönemde. Ben bir süre maltofer kullandım sonra beslenmeme dikkat ettim sütün kalitesini beslenme etkiliyor daha çok. 
0 oy
(217 puan) tarafından
Sütü etkileyen bir şeye değil kendimden biliyorum. B12 Vitamin ve d vit. Eksikligim var ama şükür sütümde azalma yok. Sadece kendimi yorgun hissediyorum. Şu an yine ilaç kullanmaya başladım.
0 oy
(98 puan) tarafından
Canim o ilaclar senin için daha çok malum gebeliğin de çocuğun demir eksikliğini senden tamamliyo kanında öyle doğumda ve lohusalıkta da kan kaybın oluyi bende 1 ay kullandım daha sonra test yaptirdm herşey normal çıkınca bidaha kullanmadm canim
0 oy
(1,679 puan) tarafından
Bn hem d vtamni hm demir hapi bide miniset kullaniorum bi sorun olmadi
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Süt üretimi için beslenmeye dikkat edilecek  çokça su içilecek, dinlenilecek ( zor biliyorum), yeşillik çokça tüketilecek, et - Kıyma yemekleri. Meyve sebze. Bitki çayları. Süt ürünleri. Bulgur pilavı, çorbalar. Kuru soğan.... Bunlar süt yapıyor ama devamlı yendiğinde uzun vadeli süt yapıyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 427 göst.
0 oy
6 cevap 309 göst.
0 oy
10 cevap 752 göst.
0 oy
3 cevap 373 göst.
...