0 oy
249 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (68 puan) tarafından
Tecrubeli anneler 1 yaşındaki bebeklerinizi kac saatte bir besliyorsunuz? Ve gunde kac kere biberonla besliyorsunuz yani artik 1 yasindaki bebegi agirlikli olarak hala ana ogun olarak biberonla mi yoksa normal yemeklerle mi besliyorsunuz ?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,019 puan) tarafından
Canım benimki 13.5 aylık. 10 aylıkken emmeyi biraktı. Devam sütü , mama , inek sütü hicbirini içmedi. Bizim gibi normal yemek yiyor. Sabah kahvaltı yapıyor yatmadan önce meyve ve yoğurt yiyor. Uyaniyor yine yemek tarzı biseyler veriyorum , çorba ve yanına köfte yada mücver veriyorum. Aradan 2 saat falan geçiyor muhallebi veriyorum. Uyuyor uyaniuor akşam yemek vakti oluyor , akşam yemeğinde ne yersek oda bizimle yiyor. Yemekten 2 saat sonra meyve veriyorum ve yine muhallebi veriyorum. Bizimki böyle 3 ana öğün ve 3 ara öğün toplamda 6 öğün yemiş oluyor. Yinede isterse veriyorum. Gece uyanmaz.
(68 puan) tarafından
Mama hic icmiyo mu yani 13.5 aylik bebeğiniz? Peki bu gelişimini olumsuz etkiledi mi ?
(1,019 puan) tarafından
Mamayi hiç içmedi canım. Çeşit çeşit alıp denedik. Yok sevmedi ağzıni bile açmıyor mamaya. Gelişimi konusunda sıkıntı yok. Doktor yemek yiyorsa mamaya gerek yok dedi zaten.
(68 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
Profil image (670 puan) tarafından
Bunu bende merak ediyorim bemim oğlum 8 aylik daha ama öğrenmek iyi olur 

Herhalde geceleri biberon veriyorlardir birde sabah 
0 oy
(88 puan) tarafından
Yasina girecek bende merak ediyorm
0 oy
(1,370 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benim kızım da yaşına girmek üzere canım, ben 3ana öğün veriyorum yemediği zamanlar da oluyoriştahlı bi bebek değil, ama bizim ki ara öğünmüş gibi azıcık yiyor, ara öğün hiç yok bizde yemiyor çünkü, o yüzden uyandığında yemek yediririm önce yatarken de mama içiriyorum uyanık kalma süremiz 3 bazen 4saat kadar yani yarısı yemek yarısı mama şeklinde oluyor bizim, gece de  7 8gibi mama içer yatar, 12de bidaha veririm, bazen uyanmadan uyur bazende  4 5gibi uyanır mama ister. 
(1,370 puan) tarafından
Benim bebeğimin kendine has kuralları var resmen o bizi yönetiyor şimdiden ve doğduğundan beri bu böyle istemedi bişey asla yaptıramazsın keçi gibi inatçı bi kızım var, umarım bizi çok zorlayan bir birey olmaz, önce sağlığı yerinde olsun da kuzucuğumun zor bir bebiş benim ki, doktorumuz da aynı şeyi söyledi çok inatçı ve zor bi çocuk olacak bu küçük cadı dedi, ama bir okadar da vicdanlı, pelüş hayvanları var uyanır uyanmaz gider onlara sarılıp durur.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 265 göst.
25 Aralık 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Biranne (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
29 Mart 2021 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde Semraomer (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
...