0 oy
701 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bebeğim çok zayıf sadece anne sütü alıyor hemde tek meme 7 aylık oldu hala bişey yediremiyorum yemiyor ne yapmalıyım çevremde sürekli çok zayıf diye yüzüme vuruyorlar artık canım sıkılıyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(261 puan) tarafından
Ay onlara ne Allah aşkına

Ek gıda hiçbiri şey almıyor mu canım
(12 puan) tarafından
Yoğurt veriyorum biz ne yersek bi kaşık tek yiyor
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
Kim ne derse desin sen kulaklarını tıka.deliriyorum su insanciklarin her turlu konusma hakkini kendilerinde bulmalarina.benim kizimda 9 aylik 8 bucuk kilo falan ancaktir.boyuda uzun zayif gorunuyor bunu bana soyleyenlere ben bakamıyorum siz dogurun bakin elalem sisman cocuk gorsun diyorum.ogunlerimden 2 3 saat once meme teklif etme aciksin canim damak tadini kesfetmeye calis.besleyici ogunler hazirla az bile yese vitaminini alir,demiri dusuk olabilir oda istahsizlik yapar.
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Allah kolaylik versin istahsiz bebek cok zor.emzirme sayini azaltip azar azar ek gida versen kasigin ucuyla yese alisir zamanla.blw dene.onune gec sen ye bebek bu, biri agzina bi sey apardimi o da ister.
0 oy
(2,175 puan) tarafından
Ek gıdaya alışmadığı takdirde ilerde çok zorlanırsın. Sizin yediğiniz şeyler için daha küçük ona ayrı hazırlamalısın. Çok güzel kilo aldıran besleyici meyveli mamalar, çorbalar, bisküvi ve kurabiye tarifleri var internetten bakabilirsin. Kahvaltıda yumurta sarısı, peynir, pankek, bebek keki, ev yapımı bebek bisküvileri, meyveli irmikli muhallebi yapabilirsin. Sebze çorbası yaparken içine bir tutam pirinç, bulgur veya mercimek ekleyebilirsin. Zeytinyağı ve et suyu, kemik suyu koyabilirsin. Sizin yemeklerinize giren yağ, salça, tuz, baharat ona ağır gelir. 
0 oy
tarafından
Bana ananem hemen çocuğun karnı aç yapışmış.bütün gün me yedirsem düşünüyorum yapıyorum. Yemiyor oturtamıyorum bu aralar. Mama sandalyesi zorla. Ağzından bugün pufff yapıyor yemekler çıktı heryere. Bazen yiyor bazen yemiyor. Çocuklar böyle. İştahlı değiller. Sonra toparlıyorlar merak etme..dişler falan alt Üst.ediyor. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 364 göst.
0 oy
5 cevap 873 göst.
16 Haziran 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ceylan009 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 405 göst.
0 oy
3 cevap 527 göst.
4 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Obirannee21 (178 puan) tarafından soruldu
...