0 oy
295 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar 8 aylık bebeğim var ve ilk defa bugün kutu mama İçmesi için deneme yaptık çünkü bir hafta sonra ise baslicam ve anne sütü olmucagi için benim olmadığım zamanlar da İçmesi için fakat eliyle iktiriyor ağlıyor ağzına alıyor geri bırakıyor marka dan kaynaklı bişey midir yoksa ilk defa yattığı birsey olduğu için mi yapıyor ya da marka degistirsekde İçmez mi? birde istemediği.için o şekilde suan mama hazır vaziyette kaldı bunu kaç saat içinde tüketmesi lazım tekrar dolaba koyup tekrar verebilir miyiz?

5 Cevaplar

0 oy
(2,272 puan) tarafından

Şimdiye kadar anne sütü içtiginden normal canım. Ek gıda yiyorsa siz işten gelene kadar idare edeceğini düşünüyorum.

Mamaların üzerinde taze tüketilmelidir diyor. Burda kimi anneler 1 saatte tüketilmeli diyor. 
(2,272 puan) tarafından
Birde aptamili deneyin derim, belki onu yer
-Reklam-
0 oy
(521 puan) tarafından
Mamadan olduğunu sanmıyorum canım ama istersen denemek için aptamil in 250 mllik falan sıvı şekilde maması satılıyor ondan alabilirsin. Mamayı 1 saat içerisinde tüketmesi gerek. 
0 oy
(118 puan) tarafından
Bence sacede ilk defa mama yediğinden. Hipp piyasadaki en temiz mama bence hem organik hem de şeker oranı düşük. O da laktoz zaten. Diğer bazı markalar da maltodekstrin var içinde yani glikoz şurubu bebek sağlıksız şeker alıyor. O da fos kilo yapıyor. Anne de zannediyor bebeğe bu mama yaradı. Her neyse bence hipp ten asla vazgeçmeyin çok doğru bir tercih yapmışsınız. Bebek zamanla mecbur alışır.
0 oy
(56 puan) tarafından
Anne sütü alıyorsa sagip biraksan bir hafta önceden biriktirmeye başlayabilirsin işe gittiginde hazir olmus olur eğer sütün geliyorsa tabiki .. ise baslayinca da is yerinde sagabilirsin saatini ayarlayarak gün içinde. .mama olarakta hipp organik olarak en temiz mamalardan doğdugundan beri kullaniyorum ben tavsiye ederim ilk defa içtiğinden dolayı öyle yapmistir
0 oy
(973 puan) tarafından
Mamadan degildir bence çoğu bebek zor kabul ediyor sonradan mamayi. Oda sıcaklığında 1.saat buzdolabında 1 gün bekleyebiliyr mamalar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 308 göst.
7 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aydin9 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
27 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kbrrr (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
0 oy
12 cevap 371 göst.
13 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sağesen (380 puan) tarafından soruldu
...