0 oy
1,966 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (23 puan) tarafından
Bebeğimin gazı yok ve gayet derin güzel bir uyku uyuyor ama uyurken sürekli başını geriye atıyor vücudunu da yay gibi geriyor kafasını geriye atarken.. Bu normal mi? Bu konuda bilgisi olan anneler beni bilgilendirin lütfen.

1 cevap

0 oy
(92 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
gayet normal canim , benimki de o kadar çok geriye atardi ki , dediğin gibi yay gibi olurdu. Esnerken de oyle olurdu. Boy uzatmak için olurmuş bu , normalmiş. Simdi 3 aylik artik atmıyor uyurken .
(23 puan) tarafından
Bilgi için çok teşekkür ederim... Bu durum beni rahatlattı :)
(92 puan) tarafından
Google dan arastirmistim ilk yay gibi gerildigi farkettigimde , sabaha kadar ağlamıştım.  Sonra doktora gittiğimizde, doktor sevinmelisin nasil guzel bi sekilde boy uzatmaya çalışıyor bebegin demişti :) sen de korkma canim , gayet normalmiş bu. Ben de zamanla anladım
(23 puan) tarafından
Google gerçekten insanların aklını karıştırıyor.. Her haberde farklı farklı şeyler yazıyor. İnsan ne yapacağını hangisinin doğru olduğunu bilemiyor... Google'da ki yazılar yüzünden baya korkup evham yapıp bende ağladım diken üstündeyim resmen..
(92 puan) tarafından
Hic oraya bakıp kendini üzme,  her cocugun gelişimi cok cok farklı. Benimki o kadar çok geriye atardi ki kafasini gercekten , ustune oturacak sanırdım. Boyu iki ayda 10 cm uzadi böylelikle,  meğerse boy uzatıyormus :)seninki de öyledir kalbini ferah tut
(23 puan) tarafından
Haklısın.. Teşekkür ederim :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,323 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
13 Eylül 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Mihrimahhh (83 puan) tarafından soruldu
...