0 oy
288 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından

Basligimda yazdigim gibi, bebegiyle spor yapan var mi? Televizyonu acip youtube'dan videolar izleyerek biseyler yapsam diyorum. Ama kizima hic tv acmadik. Simdi boyle biraz da etkinlik olarak yapmak istiyorum. Su siralar her seyi taklit ediyor. Beni de taklit edecektir diye dusunuyorum :) ama soyle bir cekincem var: acaba baska zamanlar tv kapaliyken ac diye tutturur da pisman eder mi? Deneyimleyen, fikri olan var mi?

Bebek Ayı 15

1 cevap

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Etkinlik olarak guzel fikir.tv izletmek istemezseniz once kendiniz videonu izleyib haraketlere bakib soyle goz ezberi yapa bilirsiniz.sonra telefonde ayni videoyu acib kenara bi yere koyarak sesjni dinleyerek yapa bilirsiniz.ara sira dinlenme zamaninda goz ucu bakarsiniz.hem bebeginizle beraber eylenmis olursunuz hem de o tv izlemez.

Dediyom gibi guzel etkinlik fikri ben yaparsam yukarda anlattigim gibi yaparim.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim aslinda baska zaman ac diye tutturmayacagindan emin olsam tv'ye bakmasi sorun degil. Cunku zaten max 10 bilemedin 15 dk yaparim. Fazlasini bunyem kaldirmaz :D bir yandan da merak ediyorum kizim tv'de ziplayan, hareketler yapan insanlari gorse ne tepki verir :) hosuna gider, beni de gorunce kendi de yapmaya calisir diye dusunuyorum ama dedigim gibi bi cekincem var iste... Denemeden bilinmez sanirim. Ama dedigin aklimda. Sorun cikarirsa oyle yapayim :)
(8,034 puan) tarafından
Kizim yeni 1yasina basdi biraz karnim var ben de spor yapsammi diye dusunuyorum.sizin fikir guzel.ben tv izlemeyi pek seven biri degilim o yuzden hep alternativ bi sey dusunuyorum.ama siz de haklisiniz cocuk icin ilginc ola bilir.her gun yaparsaniz kiziniz sadece o zamanlarda olan oyun gibi dusunur baska zaman izlemek istemez belki de.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Evet canim o da mantikli, bi duzene koyarsam dedigin gibi olabilir. Cok tesekkurler :)
-Reklam-

İlgili sorular

+4 oy
17 cevap 636 göst.
0 oy
11 cevap 584 göst.
0 oy
4 cevap 252 göst.
22 Haziran 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Gamzetunalı (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 386 göst.
28 Ocak 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Efulim0713 (117 puan) tarafından soruldu
...