0 oy
189 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (164 puan) tarafından
Kızlar bebeğinize  Yoğurtlarınızı neyle yapıyorsunuz keçi sütü mü? İnek sütü ile mi ben su ana kadar inek sütüyle yapıyordum az önce bir yazı okudum 7 aylık kızım bundan sonra pey ir yoğurt gibi ürünleri keçi sütüyle yapsam olur değil mi?? 

2 Cevaplar

0 oy
(348 puan) tarafından
İnek sütüyle yapıyorum inek sütü ne alerjisi olan bebeklere genelde keçi sütü kullanıyorlar ama onunlada yapabilirsin
(164 puan) tarafından
Canım faydasını okudum tatmin etti beni açıkcası. Ama tabi hangisi daha sağlıklı onu bilmiyorum. Bak mesela teyzem hasta kas hastalığı var onada keçi sütü iç demişlerdi suan keçi sütü kullanıyor. Bilemedim.
(348 puan) tarafından
İkisininde kullan dene
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
İkisiyle de yapılabilir 
(164 puan) tarafından
Peki sen hangisiyle yapıyorsun tercih ediyorsun canım
(1,662 puan) tarafından
İnek sütüyle yapıyorum ama sütün suyunu alıyorum. Keçi sütü olduğum yerde bulmam pek mümkün değil gibi eşim birine söylemiş ama ne oldu bilmiyorum
(164 puan) tarafından
Sütün suyunu alıyorum derken canım nasıl yani.
(1,662 puan) tarafından
Sütü alıp dondurucuya atıyorum. 2 gün duruyor orda sonra çözülmesi için dışarı alıyorum. Çözülürken ilk önce süt eriyor ortada kalan şey ise buz. Buzunu ayrı kaynatıyorum. İlk aldığım sütü ayrı. Sulu sütü ayran felan yapıyoruz yada tatlıya kullanıyorum. Ötekini yoğurt mayalıyorum. Taş gibi süzme yoğurt gibi bir yoğurt oluyor. Ben istanbulda yaşıyorum. Aslen trabzonluyum bizim oralardaki sütü burada bulamıyorum ne yaparsam yapayım nerden alırsam alayım bizim oranın sütünü tutan bi süt bulamadım ben burada. Bende çocuk için böyle yapıyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 217 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
9 cevap 549 göst.
0 oy
5 cevap 279 göst.
...