0 oy
204 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (36 puan) tarafından
Bebeğimin ilk  4 ayında neredeyse gaz problemi hiç yasamadik.bugun 4.ayi bitti son 10-15 gündür çok fazla gazı var ne yapsak geçmiyor ve çok agliyor.ayrica çok huzursuz acaba tek sebebi gaz mi?Gazsa neden herkesin atlatmaya başladığı dönemlerde artışa geçti?Bir de acaba dişlerinden kaynaklı bir şeyler yaşamaya mi başlıyoruz?Son bir sorum olacak benim bebeğim gibi arabaya binince ağlama krizi geçiren başka bebekler var mı ?
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(398 puan) tarafından
Biz varız bu aralar ağlamaları çok arttı bebek arabasına arabaya binince bebekler uyur dimi biz uyumuyoruz bı sure sonra da ağlamaya basliyoruz.geceleri de çok zor uyutuyorum artık ayağımda sallayarak uyuturdum öyle bile uyumuyo nasıl uyutacagimi şaşırdım uyumadikca daha da huysuzlaniyor bide.buyuk ihtimal atak haftasindalar ondan oluyo böyle 
(36 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun yeter ki hasta olmasınlar biz sabrediyoruz bir şekilde
(398 puan) tarafından
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun onlar iyi olsunlar da
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim bu gaz olayi hic belli olmuyor. 6-7 aylikken ben de post acmistim hatta bu aylarda gaz olur mu diye. Bebegin gibi benim kizimin da gaz sorunu yoktu ustelik. Kizim yerdeydi diye ona bagliyordum ben gazinin olmasini. Her ne kadar yorgan falan sersem de aliyordu sogugu. Sizde de oyle bir sey olabilir mi? Havalar da sogudu. Belki usutuyordur. Ayaklarini sicak tut. Ya da nasilsa artik buyudu diye beslenme seklini mi degistirdin? İlk nohut yedigimde gazlanmisti kizim ve 6 aylikti. Bir de belki denk geliyordu bilmiyorum ama cidden kizim dis zamanlari gazlaniyordu. Bunu kimseden duymadim ama kizimi doktora bile goturdum bu ayda gaz normal mi cok huysuz diye. Doktor bakip disinin gelmek uzere oldugunu soylemisti. Gaz da cikariyordu ama masaj yapinca. Disi cikinca rahatlamisti.

Kimi bebek cidden sevmiyor arabayi. Kizim da kucukken daha kotuydu o konuda. Buyuyunce biraz daha rahatladik. Hele ki kraker falan gibi oyalayici seyler verince daha kolay oluyor.
(36 puan) tarafından
Ayaklarından soğuk alıyor olabilir ve evet ben de kuru fasulye,bulgur falan yedim nasıl sıkıntı yaşamıyoruz ve büyüdü biraz diye.ama ben de sizin gbi düşünüyorum galiba diş gazı etkileyecek gibi cunku  gerekten çok fazla hissediliyor. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.nerdeyse birebir cevap aldım gibi :)
Profil image (2,520 puan) tarafından
Rica ederim canim ne demek. Valla bu gaz olayi yasa basa bakmiyor. Gecenlerde afedersin ben bile (29yas) sancilandim gazdan dolayi. Cok fena agritiyor. Bebisleri dusunemiyorum :( dilerim kolayca gecer bu surec.
(36 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun ben de yaşıyorum bazen.bizim için bile çok zor.tesekkur ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(163 puan) tarafından
Canım besin alerjisi olabilir mi? Bizde 4. Ayımızda farkettik yada 4. Ayımızda alerjisi başladı bilemiyorum sabah üzeri ağlayarak uyanıyo rüya görüyo falan dedik ama sonra kakalarını takip ettik de öyle anladık. Olmayabilir tabi hatta inşallah yoktur ama bi takip et istersen besin alerjisi varsa ondan da ağlıyo olabilir
(36 puan) tarafından
Peki Nasıl anladınız alerji . Bilgi verebilir misiniz acaba ?
(163 puan) tarafından
Bi keresinde incir yemiştim kakasında siyahlık oldu doktorumuzda konuştuk alerji olabilir dedi eğer bi kaç gündür devam eden mukuslu ve yeşil renkte kakası olursa kakasına tahlil yapıcaz dedi aradan baya zaman geçti sonra farkettim ki doktorun dediği gibi oluyo bende üşütüyorum ondan böyle oluyo sanıyodum artık kakası hiç düzelmeyince tekrar doktora gittik tahlil yaptılar şuan deneye yanılma neye alerjisi var yok anlamaya çalışıyorum.
(36 puan) tarafından
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dikkat edecm ben de.Simdilik kazasında bir farklılık görmedim ama belli olmaz
(163 puan) tarafından
Rica ederim inşallah da yoktur geçici bi durumdur dua edelimm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
4 cevap 411 göst.
29 Aralık 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Eloffss (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
14 Temmuz 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde ASLI KILIÇ (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
2 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Cns88 (454 puan) tarafından soruldu
...