0 oy
304 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (394 puan) tarafından
Kitap VS tavsiyesi olan

4 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Ben kitap kullanmadim.ayina gore vere bileceyiniz sebze ve meyveler belli zaten.bi de tadimlik vericeksiniz.sebzeleri teker teker 3gun kurali ile tatdircaksiniz.kabak diyelm buharda ve ya suda hasladiniz uzerine biraz zeytin yagi ekleyin catalla ezib cay kasigi kadar vere bilirsiniz.hepsini bitirmek zorunda degil.
(402 puan) tarafından
Canım peki her gün tenisinizi haşlayacağız yoksa onu 3 gün dolapta saklayıp verebilirmiyiz
(8,034 puan) tarafından
Hergun yenisini.taze taze yedirin.ilk basda bi dilim haslamaniz yeterli olucak zaten.korkmayin ilk basda hepmiz ayni tedirginlikleri yasadik.sonra oyreniyor.bebekler oyretiyor.ogurma dili ile disari atma olucakdir.sonra yutmagi oyrenicek.
(402 puan) tarafından
Tk edrim canım
-Reklam-
0 oy
(440 puan) tarafından
Cnm korkcak bisey yok mini boyutlarda haslican zatn..3 gün kuralına göre vercksin..onun midesi daha cok kucuk zatn azar azar yer sonra artar istahliysa..korkck bisey yok yani..yemezse de ilk basta panik yapma cbku onun icin de yepyeni bisey bu surec..pat diye alismasini bekleme yani..aylardr mama ya da süt emen bi bebege baska bi besin veriyosun onun icin de kolay degil..sen ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat olur..ona verrkn sen de karsisinda o besinden yiyebilirsin görsün senn de yedigini..elini sokmak isteyebilir birak soksun tanisim besini..ne yedigini görsün yani..bn hep ole yaptim bnmki suan kendi eliyle yiyo mesela..
0 oy
(232 puan) tarafından

Bu çocuk aç kitabını öneriyorlar genelde bizde 4 buçuk aylık.olduk bende şimdiden araştırmaya girdim. Birde söyle bir liste bulmuştum 

image

0 oy
(1,679 puan) tarafından
Kitap almani tvsiye ederim internet kafa karstrio ve zaman alio bu cocuk aç yada bebegimin beslenme kitabi die yazari sibel di galiba bi bak istersen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 359 göst.
0 oy
4 cevap 378 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
4 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aselemineninannesi (18 puan) tarafından soruldu
...