0 oy
133 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (894 puan) tarafından
D vtmini snrasi huysz

3 Cevaplar

0 oy
(287 puan) tarafından
Saglik ocaginin verdigi gaz yapyr demislerdi nekdrlik bebegin biz 71 gunluguz wellcare kullanyruz d
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
Monovit ise yaptı bizde uyurken bile ikiniyordu yavrum .
0 oy
(117 puan) tarafından
Canım öncelikle d vitaminini sabah saatlerinde vermek önemli.geç saatlere kalmasın. Birde içeriği temiz olan bir d vitamini kullanmanı öneririm. Ocean veya Newwit gibi. Çünkü bunların içeriği temiz ve hakiki zeytinyağı var. Bebeğin tuvalet yapımını da kolaylaştırıyor.
(431 puan) tarafından
Ben d vitaminini hep aksam veriyorum. Sağlık ocağı monovit vermisti o huzursuz yapıyor diye ocean aldım ama değişen bi şey yok.. sabah versem değişir mi acaba..  4-5 güne bir kaka yapıyor. O da zeytinyagi icirirsem oyle..sabah vermenin ne etkisi var açıklayabilir misiniz
(117 puan) tarafından
D vitamini güneşten almamız gereken bir vitamin aslında ama malum havalardan ve dışarı yeterli çıkamamaktan dolayı eksik kalıyor. Sabah saatlerinde verilirse gün ışığıyla daha etkili olur. Ayrıca bir vitamin sonuçta vücuda enerji de verecektir. Gece uykularında sıkıntı yaşamamak adına sabah verilmesi tavsiye ediliyor. İsterseniz internetten de bir araştırma yapabilirsiniz :)
(431 puan) tarafından
Himmm gerçekten bilmiyordum..ama dediğiniz gibi dışarı çıkmıyoruz. Hani güneş ışığı hiç almıyor. Aslında gunesten d vitamini alınca banyo Bile yapmayın bi sure diyo sanki öyle okumuştum nette bir ara. Derinin tam emmesi gerekiyormus. Ya cok şükür uykusunda sorun yok gece uyuyor ama sabah deneyeyim bi vermeyi bakalim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 490 göst.
28 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Hilalcik (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
0 oy
4 cevap 236 göst.
19 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hatice lina (73 puan) tarafından soruldu
...