0 oy
309 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
17 aylık oğlum var ilk kez ayrılıcaz. Ne hissetmem gerek bilemiyorum. Ona daha iyi bi hayat sunmak için çalışıcam ama bi yandan da onu çok özleyeceğimi biliyorum. Beni unutur mu bana düşkünlüğü gider mi acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(492 puan) tarafından

Kasım gibi bende işe başlayacağım 10 aylık olacak o zaman düşünmek bile istemiyorum:( Bende mecburum çalışmaya kredi ödüyoruz. Allah yardımcımız olsun kolaylaştırsın bu süreci, inşallah çok kolay adapte oluruz bizde bebeklerimiz de. Ben unutacaklarını sanmıyorum aksine çok özlerler. En fazla 2 yaşına kadar baktıracağım babaannesine sonra kreşe vereceğim. Sende öyle yaparsın işine yakın yere kreşe ver evden beraber çıkıp girin.

(3 puan) tarafından
Evet ben de 2 yaşında kreş düşünüyorum hem de sosyalleşmesi için. İçim içimi yiyor bilemiyorum inan
(492 puan) tarafından
Yani çok zor biz kadınlar için bu süreç keşke 2 yaşına kadar iznimiz olsaydı. Herkes 3 çocuk yapsın demek kolay ama kimse annelere pozitif ayrımcılık yapmıyor.
(3 puan) tarafından
Biz mi çok duygusal bakıyoruz acaba rahat rahat bırakan anneler de var çevremde
(492 puan) tarafından
Bilmiyorum yaa bana kalsa ömür boyu yanında dururum gibime geliyor :) Ben 34 yaşındayım çocukları aşırı severdim hep insanın kendi çocuğu çok çok başkaymış. Rabbim hep iyi güzel günlerini göstersin bize. Ve baktırdığımız kişilere güvendirsin ancak o zaman rahat gidip geliriz işe.
-Reklam-
0 oy
(1,428 puan) tarafından
İlk çocukta öyle oluyor ikinci olunca rahatlarsiniz işe koşa koşa gidersiniz sosyal aktivite gibi gelir :D kızımı 6 buçuk aylıkken anneme bıraktım başladım çok zor oldu aklım sürekli ondaydi .. aramıza soğukluk girmedi zaten yarım gün çalışıyordum 3 yaşında da kreşe verdim şükür gelişimi de güzel ilerledi konuşması geri kalmıştı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 308 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
8 cevap 254 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
...