0 oy
778 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhabalar.6 ayligiz.3 gun kurali ile yogurt asamasini atlattik.simdi kabak vermek istiyorum.haslayip.bir gun icerisinde hem yogurt hem kabak havuc ya da pataes verilebilir mi? Yada gunde iki uc kez farkli sebzeler ?

4 Cevaplar

+1 oy
(5,307 puan) tarafından
Hepsini tattirmadan ayni gun veremezsin, zaten 6 ayda ogun sayisi 1dir. Kabak tadimi yap once, o bitince 4.gun patatese, 7.gun havuca gec. Bu arada yanlarinda yogurt verebilirsin, yogurt hergun verilmesi tavsiye edilen bir yiyecek. Sebze tadimlarini bitirdiginde de karistirip pure yapabilirsin. Bu arada birbirine yakismayan sebzeleri kesinlikle karistirma. Bazen anneler onu da yesin bunu da yesin diye bebege cop tenekesi muamelesi yapiyorlar. Her zaman bebegine verebilecegin malzemeleri dusun ve sadece bunlarla yemek yapabilsem kendime ne yapardim diye bir sor ve o sekilde hazirla bebegine de :)
(147 puan) tarafından
Yakisan sebzeler ne mesela örnek istesem yazar mısınız , ben de merak ediyorum, tecrübenize güveniyorum
-Reklam-
0 oy
(414 puan) tarafından
Bende burda bekliyim bizde basladik ek gidaya :)
0 oy
Profil image (1,266 puan) tarafından
6.ay tadım ayı sadece kabak vermen yeterli sonraki 3 gün havuç sonra patates verirsin. Hepsini tattirdiktan sonra da bunlardan çorba yapabilirsin. 

7.5 aylık bebeğim daha yeni yeni yemek yanında yoğurt veriyorum
0 oy
(1,386 puan) tarafından
5.5 aylıkken başladım günde 1 kere havuç patates çok az da pirinç çorba yapıp veriyorum 1 kere de meyveli yoğurt onun dışında zaten emiyor yeterli oluyor
...