0 oy
263 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba güzel anneler

Babası kızımı sevmemi kıskanıyor 40 lıylen bana kozımo benden fazla sevme kıskanıyorum dedi bnm yanımda kızımı sevdikleri zaman çıldırıyorum dedi geçenlerde de çocuğu seviyordum yok öyle yapma yok şöyle yapma aaa yeter be dedim sen babasıysan ben de annesiyim dokuz ay karnimda taşıdım eziyetini çektim nasıl seveceğimi sana mı sorcam istediğim gibi severim dedim hafif bir gülümsedi istiyorki çocuğu sadece kendi ve kendi ailesi sevsin bnm aileme giderken mesela e yavrum mecbur onlar da nenenle deden diyor ama ben onun ailesine giderken öyle demiyorum bu durum çok canımı sıkıyor bir de ikinci durum kaynanam kaynatam ve en büyük görümcem 40 lıylen dogumd buradaydılar moralimin içine edip gittiler sütüm kesildi eltim onlarla birlikte yaşıyor gittiğim zaman anne sütü içen bebek gelişir diyor kaynatam çocuğa hiç bakamamissnz hiç diri değil diyor ama hastaneye adge testine götürdüm geçti niye böyle yapıp moralimi bozup bana kendimi yetersiz hissettiriyorlar bilmiyorum.Ztn eşimin 40 lıylen yaptıkları yüzden eşimden çok soğudum bir de kızımı tek bırakmak istemiyorum ama şimdi değil ilerde üç beş sene sonra bunu arkamdan mı dolduruyorlar napıyorlar bilmiyorum eşim bana sürekli senin üç beş sene sonra çocuğun olmaz diyor yaşım 33 ama doğacak olan bnm bakacak olan bnm . Dün bu yüzden tartıştık siz bnm yerimde olsanız napardnz dün uyardım dedim bak çok affedersiniz korun herşeyi benden bekleme diye.Dedim çocuk olursa bn istemiyorum seni de uyarıyorum günahı boynuna.
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevaplar

+1 oy
(229 puan) tarafından
valla bacım imkanınız varsa taşının. eşinin anasına babasına ha dedi mi gidemeyecek kadar uzağında olmak en iyisidir. Değilse ölüyü diriyi gösterip yakmak lazım otutup zevkle de izlemek lazım böylrlerini. Şeytan bunlar insana nefes aldırmazlar. Öyle susup da durma ver ağızlarının paylarını. kusurları oldu mu çat diye hemen yüzlerine vur. senin en hassas döneminde düşünceli davranmamışlar sen mi acıyacaksın her fırsatta yapıştır lafları. Tepene çıkmışlar zaten bu ne cesaret canım. Kocan da ailesine ne kadar yakın olursa belli bunlar durmayacak çok dikkat et evine soktuğunda gözün üzerlerinde olsun. annemle babam boşansın diye domuz yağı büyüsü yaptırıp dolaplarına , yatak karyolasına sürmüşlerdi ben yakaladım iş üstünde . Annemler inanmadı küçüktüm sonra evden hiö kavga eksik olmadı. biraz büyüyünce tekrar anlattım hoca moca uğraştılar baya en son komple o eşyaları attıp yenilediler. çok ayrıntı girdim yani güvenme. ilk çocuğa da büyü yaparlar ayırmak için bak bana yapmışardı. çocuğunun oyuncaklarını kontrol et, saçına bak her gün kesik izi var mı diye. bana yapılan büyüyü bahçede babam çapa yaparken tesadüf buldu. poşetin içinde saç telik, en sevdiğim oyuncağımla beraber muska ile duruyormuş ben küçüktüm hatırlamıyorum babam hemen bulduklarıyla maneviyatı güçlü olfuğundan emin bir hocaya götürmüş. e bu büyüyü yapan hocalar da var malum dikkat etmek lazım. Cahille yakın durma aileni de dağıtma. evet kocan bir anda çok değişmiş olabilir ama o ortamdan bir şeykilde uzaklaştırman lazım.
(848 puan) tarafından
Ahhh ahhh o büyü yüzünden 8 senem gittiiiiii:(((herşey ortaya çıkınca düzeldik 6 senedir çok şükürler olsun rabbimeeee
(172 puan) tarafından
Aboo neler neler. Nerelisin kim yaptı senden be istediler. Allah böylelerin tez zamanda cezasını versin
(229 puan) tarafından
çok geçmiş olsun :((
(229 puan) tarafından
ya ben antalyalıyım. babamın annesiyle halamlar . cahil kötğ niyetli kaynana klasik işte.
(77 puan) tarafından
Allaha şükür ki uzakta yaşıyoruz ztn dertleri o o yüzden böyle kuduz k...p..k.r gibi kuduruyorlar ailem en baştan onlara insan gibi biz kızımızı uzağa vermeyiz bir vermeyiz dedi ailemin durumu da iyi Rabbime şükürler olsun desteği arkamda o yüzden niye ailem arkamda ipleri ellerine alamıyorlar beni ezemiyorlar sandılar ki evlendikten sonra beni kandırıp götürebilecekler e o da olmadı eşim ara ara ailesinin olduğu yere taşınmak istediğini belirtiyor ama ben net ve kesin bir şekilde hayır diyorum Allah sen yazdıysan boz yarabbim büyü yaparlar mı bilmiyorum sizin cevabınızı okurken çok üzüldüm bunun da yengesi çok fena çok nişanlandığım günden beri bnmle bir derdi var istediğin kadar iyi ol bunun ailesine ne insanlık ne iyilik bilmiyorlar.
(229 puan) tarafından
işte sonra böyle insanlar yüzünden çocukların aile bağları eksik kalıyor. Kendinizi böyle insanlarla da tüketmeyin diycem ama çok uğraştırıyorlar maalesef. Allah sabır versin.
(77 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Ah bu ailer ahhhhh ne isterler bilmem bizden hiç birini umursama sen çok iyi bir annesin ve bebeğine en güzel sen bakarsın çocuk bu zayıfta olur kiloluda  yeterki sağlıklı olsun takma hiçbirini uzuntu sınır stres sütun en büyük düşmanı ben herkese kapattım kapımı bana iyi gelmeyen herşeyi def ettim hayatımdan eşimde ailesini istiyorsa oda gidebilir ayrıca çocuk senin sevginle buyur gelişir özellikle şuan çok küçük senin kalp atışını sesini herşeyimi anlar kafana takma onu sen doğurdun o senin bebeğin esin bile bebeğinle  arana girmesine musade etme ha dmeiyorum ki eşinden uzak kal ona bakma onada yeri geldiğinde zaman ayır bi kahve yap gel içelim de güzellikle dene belki oda kendine ilgi bekliyordur erkekler biraz odun  dur biz kadınlar gibi ince düşünemezler bide böyle ama bebeğinle kimseyi arana sokma rabbim sabır versin canim
(77 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(624 puan) tarafından
Aile terörü bende de var ne zaman çocuk ypcgma bile karar veriyorlar 
(77 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(562 puan) tarafından
Okurken bile moralim bozuldu valla saçmalık 
(172 puan) tarafından
Benim de. Postu açan arkadaş da kendisi ve ailesini ezdirmesin maden öyle. Sana ne benim bebeğim demeyi bilmeli kaynatalara eşi de yüz bulmuş onlardan  Rayına oturur ama ipleri elinde bırakmasın
(562 puan) tarafından
Valla burda okuyorum milletin hayatı atraksiyon dolu. Belki de ben herkese cevabını verdiğim için benle uğraşmak istemiyor kimse kfksjdjsjjd
(77 puan) tarafından
En güzelini yapıyorsun.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
14 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Edaturk (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
2 Aralık 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sarenurss (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
9 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde semosfg (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
23 Temmuz 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Elif.m.05 (577 puan) tarafından soruldu
...